Baggrund

 ”Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være”

 

Den 15. November 2013 åbnede dørene for Frisørkunst på Vestergade 35C.

”Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være”

Drømmen om at stå på egne ben blev en realitet for os, da vi åbnede salonen FRISØRKUNST.

 

Det kunne ikke være anderledes.

Vi er frisører med hjertet, vi tænker ens i forhold til vores håndværk, og så har vi et stærkt venskab, så derfor skulle vi selvfølgelig åbne et sted sammen.

Livet i den her branche er en del af vores dna. Vi er begge børn af forældre der selv har drevet salon i mange år.

Vi har begge arbejdet med mange forskellige facetter inden for branchen, Charlotte har tidligere drevet salon Afrodite i Østergade og været teknikker for et frisørfirma, hvilket indebar vejledning af andre frisører i produkter og tendenser indenfor branchen.

Anett har boet og arbejdet som frisør i Australien i en del år, men det var da vi uddannede os som frisørfaglærer vi mødtes. Her arbejdede vi sammen i 5 år. Det var altid sjovt og meget udviklende for os begge.

Vores force er, at vi supplerer hinanden helt perfekt.

Netop det at bygge bro mellem en hjemmelig atmosfære og et sublimt håndværk er altafgørende for Salon Frisørkunst.

Navnet Frisørkunst er valgt da vi synes, at det indrammer hvem vi er. Vi er frisører, der elsker alle de sociale aspekter, der er forbundet med vores arbejde. Og samtidig synes vi, at det er en kunstart at kunne skabe frisuren til den enkelte, med øje for kundens personlige stil.

 

Mere end en frisørsalon

Frisørkunst åbnede muligheden for en fælles fremtid, og vi er klar til at klippe kunder i alle aldre og vejlede dem i hårprodukter og frisurer. Men salonen er ikke det eneste, vi vil give os i kast med. Udover at have arbejdet hos andre frisører i flere år, har vi sammen stor erfaring som faglærer inden for frisørfaget, hvilket på sigt også skal være et tilbud fra Frisørkunst.

Vi føler nu, at vi med vores fælles Salon er kommet i mål efter flere år, hvor vi har været ude at se os omkring.

Vi håber at du vil værdsætte det vi kan tilbyde og ser frem til at se dig.

 

Charlotte Ostenfeld og Anett Laursen